Επισκέψεις
Ιωάννης Σουπιός   Διαιτολόγος – Διατροφολόγος 

Συναντήσεις σε Ηγουμενίτσα – Ιωάννινα – Αλβανία

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τους τρόπους επικοινωνίας για όλα τα γραφεία σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Αλβανία που μπορεί να επισκεφτεί κάποιον τον κ. Ιωάννη Σουπιό.

Γραφείο Ηγουμενίτσας

Επισκεφθείτε το γραφείο στην Ηγουμενίτσα. Κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο νούμερο που βλέπετε ή κλείστε το online, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της ιστοσελίδας μας, πατώντας στο παρακάτω κουμπί.

Διεύθυνση

Πάροδος Ολύμπου 22, 46100

Τηλέφωνο

Γραφείο Ιωαννίνων

Επισκεφθείτε το γραφείο στα Ιωάννινα. Κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο νούμερο που βλέπετε ή κλείστε το online, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της ιστοσελίδας μας, πατώντας στο παρακάτω κουμπί.

Διεύθυνση

Ν. Ζέρβα 1, 45332

Τηλέφωνο

Ιατρικό Κέντρο INTERMEDICA Αλβανία

Στο ιατρικό κέντρο INTERMEDICA Sarande, ο κ. Σουπιός αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Ιατρού – Γαστρεντερολόγου Ηπατολόγου,  Dr. Σπύρου Φίλη και μπορείτε να τον επισκεφθείτε εκεί. Κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά  ή κλείστε το online, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της ιστοσελίδας μας, πατώντας στο παρακάτω κουμπί.

Διεύθυνση

Rruga Onhezmi (Perball Spitalit Petro Nako, Sarandë, Αλβανία)

Επικοινωνήστε άμεσα, με βίντεο – κλήση, με τον Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Ιωάννη Σουπιό μέσω Skype πατώντας το παρακάτω κουμπί.


skype button diaitologos diatrofologos ioannis soupios

Επικοινωνήστε άμεσα με τον
Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Ιωάννη Σουπιό

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε μας τις ερωτήσεις σας.

Όροι Χρήσης